Cadeaubon


Met een cadeaubon van Artide verwent u de ontvanger met een persoonlijk cadeau. Op een eigen keuzemoment genieten van al het moois dat in onze winkel wordt gepresenteerd.


Lees verder

Relatiegeschenken


Voor zakelijke geschenken vindt u bij Artide een keur aan mogelijkheden. Origineel, anders en design; een cadeau met allure. Hiermee verrast u relaties en medewerkers. Laat een onvergetelijke indruk achter.


Lees verder

Over Artide


Kiest u voor producten en artikelen die het predicaat ‘topdesign’ verdienen? Bezoek de vernieuwde winkel Artide in de binnenstad van Doetinchem. Wij zijn te vinden aan de Waterstraat.

 

Meer dan 30 jaar Artide

U verwacht wat moois en u krijgt wat moois. Al meer dan 30 jaar is ‘Artide’ een begrip op het gebied van woondecoratie. Trek er wat tijd voor uit en neus rustig rond. Onze deskundige medewerkers vertellen maar al te graag het verhaal achter de producten.

 

Lifestyle met een visie

Vormgeving wordt tegenwoordig door tal van factoren beïnvloed. De ontwerpers besteden naast vorm veel aandacht aan de bruikbaarheid van de producten. De bruikbaarheid wordt niet opgeofferd aan de schoonheid. Wat hebben alle producten, objecten, decoratie, verlichting en gebruiksvoorwaarden bij Artide gemeen? Ze zijn met liefde en aandacht ontworpen.


Over Artide 3
Over Artide 2
Over Artide 4
Team

Persoonlijk advies

Onze ervaren medewerkers spreken met passie en deskundigheid over ons assortiment. De producten en artikelen zijn met zorg gekozen en met plezier gepresenteerd. Voor advies staan wij altijd voor u klaar.

 

Bestellen kan ook

Heeft u geen tijd of gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Bestellen kan ook. Het artikel sturen wij met een originele verpakking naar het opgegeven adres.Artide Cadeau & Design


Waterstraat 20

7001 BH Doetinchem

T 0314 - 32 65 82


Neem contact op

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

13.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 21.00

09.00 - 17.00

 

Koopzondag

Elke laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.