Cadeaubon


Met een cadeaubon van Artide verwent u de ontvanger met een persoonlijk cadeau. Op een eigen keuzemoment genieten van al het moois dat in onze winkel wordt gepresenteerd.


Lees verder

Relatiegeschenken


Voor zakelijke geschenken vindt u bij Artide een keur aan mogelijkheden. Origineel, anders en design; een cadeau met allure. Hiermee verrast u relaties en medewerkers. Laat een onvergetelijke indruk achter.


Lees verder

Interieur & Cadeau


Inspiratie nodig voor uw huis of voor net dát andere cadeau. Artide biedt honderden ideeën. Woonaccessoires die uw interieur net dat beetje extra geven. Of het cadeau idee waarmee u de ontvanger met zekerheid pleziert.

 

Design woonaccessoires

Bij Artide vindt u design producten en artikelen waarmee u in een handomdraai uw huis van een nieuwe look kunt voorzien. Is uw woonstijl basic, bohemien, industrieel of design? Artide presenteert passende woonaccessoires.

 

Veel cadeau ideeën

Geef een cadeau voor in de woonkamer, badkamer, werkplek of keuken. Bij Artide hebben we de beste artikelen en producten geselecteerd. Origineel, anders en design. Altijd een cadeau met allure.

 

Producten voelen en zien

Bij Artide kunt u de producten op ware grootte zien en beoordelen. Neem eventueel uw kussens, verfstalen of kleur behang mee voor de juiste kleurnuances. In tegenstelling tot online bestellen, krijgt u bij Artide direct antwoord op uw vragen. Hoe ziet het er uit? Hoe is de glans, de kleur, de vorm, de verhouding? Laat u overrompelen en inspireren door schoonheid en kleur. Bij Artide kiest u bewust en kiest u echt.

Artide Cadeau & Design


Waterstraat 20

7001 BH Doetinchem

T 0314 - 32 65 82


Neem contact op

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

13.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 21.00

09.00 - 17.00

 

Koopzondag

Elke laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.