Detail


Al 30 jaar over Artide gesproken!


Artide! Een begrip op het gebied van cadeau en woondecoratie. Al 30 jaar een winkel waar u wat moois verwacht en ook echt wat moois vindt. Daarom is het tijd voor een feestje. En dat vieren we graag met u op zondagmiddag 27 november. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn wij geopend.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de sfeer van onze 'kerst'-winkel komen proeven. Tevens begint op deze dag de actie waarbij u kans maakt op vele mooie prijzen.

Ook deze Sint en Kerst zijn er weer vele nieuwe producten en diverse aanbiedingen en kortingen. We zien u graag. U bent van harte welkom! Met deze actie kunt u vele mooie prijzen winnen. Tot het einde van het jaar krijgt u bij aankoop vanaf 30 euro een deelnameformulier om mee te dnigen naar de prijzen. Aan het einde van het jaar worden deze verloot(*),

Wij verwelkomen u graag bij Artide. Ook als u gewoon wilt rondkijken en inspiratie wilt opdoen.

Artide 30 jaar prijzen

(*) U mag 1 maal deelnemen bij besteding vanaf 30 euro. U kunt zo vaak meedoen als u wilt. Alleen volledig ingevulde deelnames zijn geldig. Op 7 januari 2017 worden de prijswinnaars bekend gemaakt.


Naar het nieuwsoverzicht